Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πέρκα στο φούρνο

















Τι χρειαζόμαστε:

  • 700 γρ. πέρκα κομμένη σε 4 μερίδες
  • 2 κρεμμύδια φρέσκα
  •  1 κρεμμυδι ξερό σε ροδέλες
  • 2 ντομάτες σε κυβάκια
  • 1 κούπα μαϊντανό
  • 1 κουτ. σούπας άνηθο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Φρυγανιά τρίμα
  • Λάδι
  • 1 κουτ. γλ. ζάχαρη
  • Αλατοπίπερο

Πως το κάνουμε:

  1. Αλευρώνω τα κομμάτια πέρκας και τα τηγανίζω ελαφρώς μέχρι να ροδίσουν .
  2. Τσιγαρίζω σε άλλο τηγάνι με τη σειρά τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ρίχνω την ντομάτα, το μαϊντανό, τον ανηθο και τη ζάχαρη και ανακατεύω συνέχεια για 2-3 λεπτά μέχρι να «δέσουν» τα υλικά.
  3. Βάζω τα κομμάτια πέρκας στο ταψί και πάνω τους ρίχνω το μίγμα του τηγανιού μου.
  4. Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 C για 20 λεπτά και είναι έτοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: