Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Φιλετάκια με μουστάρδα και κρέμα
















Υλικά για 4 άτομα

500 γραμ. μοσχαρίσια πλάτη κομμένη σε φιλετάκια
2 σαλότ ψιλοκομμένα η φρέσκα κρεμμυδάκια
ελαιόλαδο
χοντρό αλάτι
μείγμα από πιπέρια
μισό ποτήρι κουαντρώ
2 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
3 κ.σ κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι καφέ λευκό κρασί
σιρόπι από βαλσάμικο


Αλείφετε τα φιλετάκια με χονδρό αλάτι και μείγμα από πιπέρια. Και τα αφήνετε να μαριναριστούν.
Σ ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και αφήνετε να ζεσταθεί. Ρίχνετε στο τηγάνι τα μαριναρισμένα φιλετάκια και προσθέτετε τα σαλότ, το couintreau, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Αφήνετε για λίγο να ψηθούν και τα σερβίρετε σε πιάτο.
Στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέτετε το λευκό κρασί, ανακατεύετε, αφήνετε να δέσουν και περιχύνετε με τη σάλτσα τα φιλέτα.
Προσθέτετε από πάνω το σιρόπι βαλσάμικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: