Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Βραστό κρέας
















Υλικά για 6 άτομα

11/2 λίτρο ζωμό από κρέας
1 κιλό μοσχάρι από κιλότο
1 πράσο κομμένο στη μέση
λίγο θυμάρι
λίγα φύλλα δάφνης
2 ολόκληρα καρότα
1 μεγάλο κρεμμύδι
γαρύφαλλα για το κρεμμύδι
αλάτι πιπέρι
2 ρέβες
2 πατάτες

Βάζετε σε μια κατσαρόλα τον ζωμό και προσθέτετε το μοσχάρι.
Ρίχνετε το πράσο, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης, τα καρότα και ανακατεύουμε.
Καρφώνετε τα γαρύφαλλα στο κρεμμύδι και το ρίχνετε στην κατσαρόλα, μαζί με αλάτι και πιπέρι.
Αφήνετε να πάρουν τα υλικά μια πρώτη βράση χωρίς ν’ ανακατέψετε και αφού βράσουν προσθέτετε τις ρέβες και τις πατάτες κομμένες .
Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί για τουλάχιστον 4 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: