Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Κόκορας κοκκινιστός με φλομάρια
















Υλικά :

1 κόκορα τεμαχισμένο
½ κιλό φλομάρια (χυλοπίτες)
2 ντομάτες χοντροκομμένες
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 λίτρο νερό
Αλάτι, πιπέρι

Βάζετε μία κατσαρόλα το λάδι και αφήνετε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί βάζετε τα κομμάτια του κόκορα και τα αφήνετε να ροδίσουν γυρίζοντάς τα απ’ όλες τις πλευρές
Προσθέτετε το κρεμμύδι, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
Προσθέτετε 1 λίτρο νερό και αφήνετε τον κόκορα να βράσει για τουλάχιστον 1 ώρα. Στη συνέχεια προσθέτετε περίπου 1 ποτήρι ακόμα νερό, αφήνετε να πάρει μια βράση, ρίχνετε τα φλομάρια και αφήνετε για περίπου 10 λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: