Υλικά:
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 φρέσκιες ντομάτες
1/2 πακέτο κριθαράκι
1 κιλό μοσχάρι
5 φλυτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
-Αλατοπιπερώνετε το κρέας
-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε το κρέας στο ταψί
-Προσθέτετε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 φρέσκιες ντομάτες
1/2 πακέτο κριθαράκι
1 κιλό μοσχάρι
5 φλυτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
-Αλατοπιπερώνετε το κρέας
-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε το κρέας στο ταψί
-Προσθέτετε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου