Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μους σοκολάτα



Υλικά για 6 άτομα

* 300 γρ. κουβερτούρα

* 200 ml καλαμποκέλαιο

* 500 ml κρέμα γάλακτος




Προετοιμασία


Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.

Ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι και ανακατεύουμε καλά.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρευστη, όχι όμως σφιχτή.

Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα, στη σοκολάτα.

Ανακατεύουμε πολύ καλά και μοιράζουμε στα μπολάκια.

Μπορούμε να πασπαλίσουμε το μους με τρουφάκι σοκολάτας ή τριμμένο καρύδι

Τοποθετούμε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: