Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Cheese cake με ζελέ φράουλας




Υλικά

* 220 γρ. τυρί κρέμα

* 250 ml. κρέμα γάλακτος

* 1½ πακέτο μπισκότα ολικής άλεσης

* 200 γρ. μαργαρίνη

* 1 κουτί ζαχαρούζο γάλα

* 1 φακελάκι ζελέ φράουλας

* ½ ποτήρι του νερού χυμό λεμονιού

* 250 γρ. φρέσκες φράουλες


Προετοιμασία

Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το χυμό λεμονιού μέχρι  να γίνουν ένα ομοιόμορφο πηχτό μίγμα.

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.

Σε ένα μακρόστενο ταψάκι βάζουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τη μαργαρίνη αφού πρώτα την έχουμε λιώσει σε χαμηλή φωτιά.

Στρώνουμε από πανω το μίγμα με την κρέμα τυριού και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 1 ώρα.

Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Πλένουμε και κόβουμε τις φράουλες στη μέση, τις τοποθετούμε πάνω στο cheese cake, περιχύνουμε με το ζελέ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: