Πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου
Συστατικά
- 2 συσκευάσιες φτερούγες (περίπου 16 κομμάτια)
- 1 μικρό πορτοκάλι στυμένο
- 1 μικρό λεμόνι στυμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 κ. γ. ρίγανη
- 1 κ. γ. κίμινο
- 1 κ. γ. μπούκοβο
- 1 κ. γ. πιπέρι
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. σ. κάρυ
- 1 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
- 2 κ. σ. μουστάρδα
- 1 κ. σ. σουσάμι
Οδηγίες
- Πλένουμε πολύ καλά τις φτερούγες και κόβουμε τις μύτες.
- Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε στο μίγμα τις φτερούγες και σκεπάζουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες.
- Αραδιάζουμε τις φτερούγες σε ταψάκι και ψήνουμε στο γκριλ περίπου 50 λεπτά
- Καταναλώνονται πιο γρήγορα αν τις συνοδεψετε με κρύες μπύρες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου