Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Κολοκυθοκεφτέδες




















Υλικά:


Κολοκύθι,
Αλεύρι,
Μάραθα,
Σκόρδο,
Κρεμμύδι,
Πιπέρι,
Αλάτι,
Αυγό.


Εκτέλεση:

Ξύνουμε την ψίχα από το κολοκύθι στον τρίφτη και την στύβουμε καλά ώστε να φύγουν όλα τα υγρά. Κατόπιν ρίχνουμε λίγο αλεύρι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μάραθα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα ή δύο αυγά χτυπημένα και αλάτι όσο χρειάζεται και τα ζύμωνουμε όλα μαζί.
Ύστερα πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι. Οι κολοκυθοκεφτέδες είναι τότε έτοιμοι για σερβίρισμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: