Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010
Πάπια Πεκίνου
Υλικά
1 πάπια 1,7 - 2 κιλά περίπου
2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές καφέ ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεματάμε την πάπια σε μιά χύτρα με βραστό νερό για 2 λεπτά, μετά την στραγγίζουμε καλά. Κρεμάμε την πάπια να στεγνώσει σ' ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο για μια νύχτα. Ανακατεύουμε την σάλτσα σόγια, με τη ζάχαρη και πασπαλίζουμε την πάπια. Την κρεμάμε για 2 ώρες μέχρι να στεγνώσει η επικάλυψη. Βάζουμε την πάπια πάνω σε μια σχάρα και σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, 200 °C για 1 1/2 ώρα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου